header banner
Default

Hoe koop je ecoterra tokens in 2023 voor beginners: een stappenplan


Disclaimer: De ‘Industry Talk’ sectie bevat bijdragen en inzichten van mensen die actief zijn in de cryptowereld en zijn geen onderdeel van de redactionele content van Cryptonews.com

Er zijn op dit moment een aantal nieuwe cryptoprojecten die succesvol hun eigen token lanceren. Eén van deze projecten die dit goed doet, is ecoterra. Dit is een ‘first-of-its-kind’ applicatie waarmee gebruikers crypto kunnen verdienen door te recyclen. De app richt zich zo op het belonen van zowel het individu als bedrijven om een positieve bijdrage te leveren aan hun omgeving. 

Met dat in gedachten schreven we deze gids over hoe ecoterra tokens kopen werkt, zodat jij als lezer niet alleen leert waar het project over gaat en waarom hun propositie interessant is, maar ook vroeg in kunt stappen bij het project dat wel eens uit kan groeien tot een van de grootste crypto launches van het jaar.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is ecoterra? – ecoterra Kopen

VIDEO: Ecoterra - Easy Tutorial How To Buy In Presale | Next Potential 1000X Token?
Alessandro De Crypto

Laten we aftrappen met wat het ecoterra project precies is, en hoe ze gebruik maken van cryptocurrency en de blockchain om een nieuw systeem ter bevordering van recyclen op te zetten. 

In het kort is ecoterra het beste te omschrijven als een ‘recycle to earn’ project. Dit houdt in dat zowel individuen als bedrijven beloningen kunnen verdienen door te recyclen. Daar voegt ecoterra ook nog een eigen marktplaats voor CO2-compensatie aan toe plus een traceerbaar impact profiel voor gebruikers waarmee een nog verder stimulerende omgeving wordt gecreëerd. 

ecoterra gebruikt voor hun ecosysteem het Ethereum blockchain netwerk. Dit is een zuinig netwerk dat verder schalen mogelijk maakt. Zo kan ecoterra op de termijn voor een groot aantal gebruikers veilig en transparant werken. Aan de basis van het ecoterra ecosysteem ligt verder de ECOTERRA token, die ingezet wordt voor het uitdelen van beloningen, stakingen en diverse andere functies. 

Zoals ook benoemd wordt in de whitepaper van ecoterra, maken klimaatexperts zich steeds meer zorgen over global warming en de gevolgen daarvan in de komende twee decennia. Deze gevolgen kunnen desastreuz zijn voor de mensheid en de manier waarop we leven zou drastisch veranderen. 

ecoterra is een van de weinig crypto projecten die zich hier van bewust zijn, en eraan werkt om hier tegenwicht aan te bieden. Hiervoor zijn er verschillende use cases ontworpen die elk hun positieve bijdrage kunnen leveren tegen klimaatverandering.

ecoterra - strijd tegen klimaatverandering

We noemden al het principe van recycle to earn, en dit protocol is dan ook waar alles binnen ecoterra om draait en hoe zij hopen de beoogde doelen te verwezenlijken. Het protocol van recycle to earn werkt door ECOTERRA tokens uit te keren aan gebruikers die recyclen via reverse vending machines (RVM’s). 

Dit zijn een soort omgekeerde automaten zoals we die nu kennen, waar je bijvoorbeeld blikjes cola inlevert zodat deze gerecycled kunnen worden, in plaats van deze uit te nemen. De RVM’s van ecoterra keren ook FIAT uit als beloning, en zo kunnen gebruikers twee verschillende beloningen verdienen door te recyclen. 

ecoterra lijkt het potentieel te hebben om een van de beste crypto ICO’s van dit jaar te worden, waardoor het aannemelijk is dat de ECOTERRA tokens in de toekomst ook in waarde zullen stijgen. Daardoor zouden gebruikers van het platform ook nog eens profiteren van de toekomstige waardestijgingen van hun verdiende ECOTERRA, waardoor een vicieuze cirkel kan ontstaan die verder recyclen aanmoedigt. 

ecoterra functies project

Recycle to earn is slechts een facet van het ecoterra ecosysteem, al is het wel het belangrijkste. We gaan verderop in dit artikel in op diverse andere toepassingen van het project en de token. 

Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat ecoterra zich nog steeds in de ontwikkelingsfase bevindt, en dat het momenteel alleen mogelijk is om betrokken te raken bij het project door deel te nemen aan de presale van deze nieuwe cryptomunten. 

Net als veel andere van de beste presale crypto projecten, biedt ecoterra investeerders een beperkte tijd en kans om tegen een gereduceerd tarief tokens te kopen. De presale van ECOTERRA heeft in totaal 9 fases, waarbij de token tijdens fase 1 het goedkoopste zal zijn en slechts $0.004 per token kost. 

Er zijn echter slechts 200 miljoen tokens beschikbaar tijdens fase 1, en als deze verkocht zijn stijgt de ECOTERRA prijs met ruim 18%. Als je meer wilt weten over ecoterra, de presale en de community, dan kun je ook nu al het Telegram kanaal joinen. 

Start Datum Presale 29 maart 2023
Geaccepteerde BetaalmethodenETH, USDT, Credit/Debit Card
BlockchainEthereum
Minimale Investeringn.v.t
Maximale Investeringn.v.t.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Hoe Koop je ecoterra – Volledig Stappenplan ecoterra Kopen

VIDEO: How Ecoterra (ECO) Can Make You Rich in 2023 | The Ultimate Guide to Recycle2Earn
INFO TIME

De presale van ecoterra is eind maart van start gegaan, en dat betekent dat vroege investeerders in duurzame crypto nu hun slag kunnen slaan. In de eerste fase van de presale kosten ECOTERRA tokens slechts $0,04 per stuk – de laagste prijs waartegen ze zullen worden aangeboden door ecoterra. In totaal zijn er tijdens fase 1 200 miljoen tokens beschikbaar. 

Investeer jij in groene cryptomunten, of ben je geïnteresseerd om je portfolio te diversificeren met een duurzaam project? Dan kun je door de onderstaande vijf stappen eenvoudig in ecoterra stappen en deel uit maken van de eerste investeerders in een nieuwe cryptomunt.

Stap 1 – Maak een Crypto Wallet

VIDEO: How to Buy Optimus AI OPTI Token (Step by Step)
HowTo Cryptos

Investeerders hebben een eigen crypto wallet nodig om ECOTERRA tokens aan te schaffen en later ook op te slaan. ECOTERRA maakt gebruik van het Ethereum netwerk, en is een ERC-20 token, een type token die gelukkig wordt ondersteunt door vrijwel alle beschikbare wallets. 

Wij raden persoonlijk MetaMask en / of Trust Wallet aan als beste crypto wallets om deel te nemen aan de presale. Beide wallets ondersteunen ERC-20 en de tokens die je kunt gebruiken om te investeren. Bovendien zijn zowel MetaMask als Trust Wallet betrouwbaar en gratis beschikbaar.

NB: Heb je al een MetaMask of Trust crypto wallet? Dan kun je direct verder met stap 2 of stap 3. 

We gebruiken in de volgende stappen MetaMask als voorbeeld. Zelf de MetaMask crypto wallet installeren kan door naar de MetaMask website te gaan en op ‘Download’ te klikken. Kies vervolgens het systeem waarop je de wallet wilt installeren, en voeg een wachtwoord toe aan je wallet en volg de op het scherm aangegeven stappen om de wallet te beveiligen.

MetaMask wallet installeren

Stap 2 – Koop ETH of USDT

VIDEO:

Deelnemen aan de presale van de ECOTERRA kan door de tokens aan te schaffen met een daarvoor geschikte cryptocurrency. Dat zijn op dit moment Ethereum (ETH) en Tether (USDT). Je kan deze tokens eenvoudig kopen via een geschikte crypto exchange zoals eToro als je deze nog niet bezit. 

Nog eenvoudiger is het om via het presale dashboard op de website rechtstreeks ETH of USDT te kopen. Door een geïntegreerde tool kunnen investeerders in ecoterra met een betaalpas de crypto kopen en direct omwisselen voor ECOTERRA tokens. 

Het is vereist dat de tokens in de crypto wallet staan opgeslagen die je gebruikt om te investeren in de presale. Koop je de tokens via een exchange, verstuur ze dan vervolgens naar je MetaMask wallet. 

Stap 3 – Verbind Wallet met de ecoterra Presale

VIDEO:

Ga naar de website van ecoterra en klik op ‘Connect Wallet’ om je crypto wallet te verbinden. Selecteer in de pop-up de wallet die je gebruikt – wij kiezen hier dus voor de MetaMask wallet. Volg vervolgens de instructies op het scherm om de koppeling tot stand te brengen.

MetaMask wallet verbinden

Stap 4 – Koop ECOTERRA Tokens

VIDEO:

Nu je wallet verbonden is, kun je de balans zien en kiezen hoeveel ETH of USDT je wilt investeren. Voor de ECOTERRA tokens presale geldt geen minimaal of maximaal investeringsbedrag. 

Nadat je het bedrag bepaald hebt, hoef je alleen nog de transactie te bevestigen met je wallet. Dit is cruciaal om de aankoop te registreren op de blockchain, en uiteindelijk je ECOTERRA tokens te kunnen claimen. 

Let op: er wordt een klein bedrag aan transactiekosten voor het gebruik van de blockchain in rekening gebracht, zorg dus dat je een kleine hoeveelheid tokens overhoudt om deze gas fees te kunnen betalen. 

ecoterra tokens kopen met ETH of USDT

Stap 5 – Claim je ECOTERRA Tokens

VIDEO:

Investeerders kunnen hun gekochte ECOTERRA tokens claimen via de ecoterra website zodra de presale ten einde is gekomen. Het ecoterra team heeft geen vesting periode geïmplementeerd, dus de tokens zijn direct bereikbaar en vervolgens kun je hier als investeerder mee doen wat je wilt. 

De exacte instructies over het claimen van de tokens worden aangekondigd via de officiële website en socials van het ecoterra project. Hou deze dus in de gaten. 

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Meer Informatie over het ecoterra Project – ecoterra kopen

VIDEO:

Doordat ecoterra nog in de ontwikkelingsfase zit, is het een van de kleine crypto met potentie om ineens hard in waarde te stijgen. De vraag naar ecoterra wordt waarschijnlijk vooral bepaald door de toepassingen en het business-idee van het project, die kunnen worden opgesplitst in vier verschillende onderdelen. 

Laten we per onderdeel eens bekijken hoe deze onderdeel uitmaakt van en wat de beoogde functie is binnen het ecoterra ecosysteem.

Recycle2Earn App

VIDEO:

We hadden het eerder in het artikel al over het recycle to earn principe van ecoterra, en dat dit de basis is van het ecosysteem om gebruikers te binden. Door de recycle2earn app te gebruiken kunnen gebruikers ECOTERRA tokens gaan verdienen elke keer dat zij een RVM gebruiken om voorwerpen te recyclen, of het nou blikjes van frisdrank of lege dozen zijn. 

Gebruikers zullen ook op andere manieren ECOTERRA tokens kunnen verdienen. Zo wordt het mogelijk om oude kleren te doneren aan winkelketens zoals H&M en Patagonia, die deze kunnen recyclen om nieuwe items te maken. Als een gebruiker een foto maakt van hun bonnetje als bewijs dat de kleding gerecycled is via een van deze winkels en deze upload in de app, worden er ook ECOTERRA uitgekeerd.

Verdien ECOTERRA met recycle2earn app

Verder kunnen gebruikers tokens verdienen door bronnen van duurzame energie te gebruiken in hun dagelijkse leven. Dat kan bijvoorbeeld door zonnepanelen te installeren in je huis, en vervolgens de bonnetjes van de panelen en elektriciteit te uploaden in de recycle2earn app. 

De ECOTERRA tokens kunnen worden bewaard als investering, of worden gebruikt om te investeren in ecologische activiteiten of om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot educatieve content en cursussen van ecoterra – ook dit wordt een cruciaal onderdeel van de roadmap van het project. 

Marktplaats voor CO2-Compensatie

VIDEO:

Een andere reden dat ecoterra in de toekomst mogelijk kan uitgroeien tot een van de snelst groeiende crypto, is de geïntegreerde marktplaats voor CO2-comensatie. 

Op de marktplaats kunnen zowel commerciële partijen als individuen ECOTERRA gebruiken – of andere crypto – om carbon credits te kopen. Dit is een vorm van eigendomsbewijs waarmee CO2-uitstoot afgekocht kan worden, en op die manier een positieve impact kan worden gemaakt. 

De CO2-compensatie bewijzen die via de ecoterra marktplaats verkocht zullen worden zijn volledig geverifieerd en samenwerking met Verra.org, een van de toonaangevende bedrijven in deze sector. Op deze manier kunnen kopers er zeker van zijn dat ze niet gescamd worden en daadwerkelijk iets positiefs doen voor het klimaat.

Marktplaat voor Gerecyclede Materialen

VIDEO:

De marktplaats voor recycling richt zich op ondernemingen die de materialen kunnen gebruiken in hun productieproces. Door de ecoterra app kunnen zij gerycyclede materialen aanschaffen met ECOTERRA tokens, andere cryptomunten en ook traditionele FIAT zoals euro’s of dollars. 

ecoterra recycle marktplaats

De app gaat verschllende geavanceerde filters aanbieden zodat bedrijven precies de materialen kunnen vinden die zij nodig hebben. Ook kunnen er via de app gespecificeerde verzoeken voor materialen ingediend worden, en wordt er zo een omgeving gecreëerd waarbij vrager en aanbieder met elkaar samen kunnen werken aan een doel.

Impact Profiel

VIDEO:

Elke gebruiker van ecoterra krijgt een eigen Impact Profiel. Dit lijkt op een social media profiel en geeft een objectieve en transparante indruk van ieder individu of business zijn of haar impact op de strijd tegen klimaatverandering. 

De Impact Profielen worden openbaar zichtbaar en toegankelijk, en alle ecoterra gebruikers zullen worden zo worden aangemoedigd om nog meer aandacht te besteden aan recycling en gebruik van het ecosysteem. Als gebruiker kunnen er zelfs NFT badges verdient worden die toegevoegd kunnen worden aan je profiel wanneer bepaalde mijlpalen op het gebied van recycling worden bereikt, waarmee er ook een gaming aspect wordt toegevoegd aan het Impact Profiel. 

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Is ecoterra een Goede Investering? Dit moet je weten!

VIDEO:

Zoals uitgelicht in de sectie hierboven, combineert ecoterra vier verschillende punten om hun innovatieve platform op de kaart te zetten op een manier die we nog nooit eerder hebben gezien in de crypto wereld. Maar is investeren in de ECOTERRA tokens ook een goed idee?

Om antwoord te kunnen geven op deze vraag, zoomen we in op een aantal van de belangrijkste punten van het project die ervoor kunnen zorgen dat ook de ECOTERRA token uitgroeit tot een van de beste cryptomunten om te kopen voor nu en de komende jaren. 

Onbeperkte Potentie tot Verdienen

VIDEO:

ecoterra is een van de weinige nieuwe crypto projecten en tokens die echt een volledig nieuwe toepassing ontwikkelen. Dit is er bovendien een waarmee geld verdienen tot crypto eenvoudig wordt gemaakt, en gebruikers zelf bepalen in welke mate dit doen door de hoeveelheid goederen die ze recyclen en de mate waarop ze duurzamer zijn in alle aspecten van hun leven. 

Er is geen limiet aan hoeveel ECOTERRA tokens hiermee verdient kunnen worden. In principe kunnen gebruikers en ondernemingen dus onbeperkt ECOTERRA verdienen door zich in te zetten voor het klimaat. 

Bovendien voegt het ecoterra team naast functies voor het recyclen van bijvoorbeeld plastic materialen en overbodige kleding, of het inzetten van duurzame energie bronnen, nog meer mogelijkheden toe om ECOTERRA te verdienen. Bijvoorbeeld een staking protocol dat in de toekomst uitgerold zal worden en holders van de token in staat stelt om ook passief meer ECOTERRA te verdienen. 

Eenvoudige en Toegankelijke Manier om Positieve Impact te hebben op het Klimaat

VIDEO:

Een ander, enorm voordeel van het ecoterra project is hoe toegankelijk het voor jou, mij en ondernemingen wordt om goede voornemens om te zetten in goede daden. Dit kan bijvoorbeeld door de CO2-compensatie marktplaats die geïntegreerd is in de applicatie. 

In een recentelijk rapport van de Boston Consulting Group werd opgemerkt dat de markt voor vrijwillig gekochte carbon credits een verwachte waarde van $10 miljard gaat vertegenwoordigen, en dat dit richting 2030 verder op kan lopen naar $40 miljard. Door de complexiteit van de carbon credits is het op dit moment echter nog lastig om als individu hieraan deel te nemen. 

ecoterra kopen - join de recycle revolutie!

ecoterra stroomlijnt het proces en zorgt ervoor dat de gewone burger ook eenvoudig carbon credits kan kopen, rechtstreeks via de app met verschillende betaalmethoden. Gebruikers kunnen hun ECOTERRA tokens ook spenderen aan deze CO2-compensatie bewijzen en hoeven zo geen eigen geld te investeren.

Potentieel voor Grote Waardestijging Token

VIDEO:

Veel traders geloven in het potentieel van de ECOTERRA token om in waarde te exploderen, en uit te groeien tot een van de beste milieuvriendelijke cryptomunten. Dit komt vooral door het onbeperkte potentieel dat het project heeft en de snel groeiende markt waarbinnen deze zich bevind. 

ECOTERRA zou in de toekomst bijvoorbeeld geïntegreerd kunnen worden in andere gedecentraliseerde applicaties (dApps). Doordat de token gebouwd is op het Ethereum netwerk en dus onderdeel uitmaakt van dit ecosysteem, is er ruimte voor de token om bij andere gedecentraliseerde applicaties die op hetzelfde netwerk opereren gebruikt te worden. 

Zelfs als dit niet gaat gebeuren, gaat de vraag naar ECOTERRA waarschijnlijk explosief toenemen nadat de presale ten einde is gekomen en de token gelist wordt bij verschillende grote crypto exchanges – daarbij aangenomen dat het project de huidige stijgende lijn weet door te zetten en een goede marketingstrategie hanteert. Presale investeerders kunnen van launch hype gebruikmaken om hun tokens ten gelde te maken, mochten ze dat willen. Er is namelijk geen vestingperiode.

Unieke Positie binnen de Crypto Markt

VIDEO:

Tot slot kan ecoterra een goede investering zijn door zijn unieke positie binnen de crypto markt. We benoemden het al eerder, maar op dit moment is er geen enkel ander crypto project dat dezelfde toepassingen en functionaliteit kan bieden als ecoterra gaat doen. ecoterra heeft met zijn sterke ‘Unique Selling Points‘ wat dat betreft goud in handen. 

Doordat ecoterra zo uniek is binnen de markt, kan het uitgroeien tot een grote speler waar de meeste vraag zich rondom zal concentreren. Daarbij komt ook dat in de ecoterra roadmap plannen staan voor een verdere strategie waarbij samenwerkingen met andere grote bedrijven en ondernemers worden onderzocht die de geloofwaardigheid en intrinsieke waarde van het project kunnen vergroten.

ecoterra Koers Verwachting – Dit moet je weten voor ecoterra Kopen

VIDEO:

ecoterra verkeerd momenteel in een presale. Dat houdt in dat de tokens nog niet beschikbaar zijn bij crypto exchanges waar ze publiekelijk verhandelt kunnen worden. Crypto presales zoals die van ecoterra zijn een uitstekende manier om de naamsbekendheid van een project een boost te geven en het kapitaal op te halen voor een succesvolle verdere ontwikkeling en launch. 

Investeerders kunnen op dit moment alleen via de officiële ecoterra presale website investeren in ECOTERRA tokens met ETH, USDT of een credit / debit card. Er is geen minimale of maximale investering, waardoor de publieke presale ook daadwerkelijk voor iedereen toegankelijk is, ongeacht budget. 

ecoterra tokens kopen - tokenomics

De presale van ecoterra verloopt in negen verschillende fases, waarbij er steeds tussen de 10% en 20% van de totale voorraad ECOTERRA tokens aan investeerders wordt aangeboden tegen een vaste prijs. Deze prijs loopt op naarmate de fases vorderen, van een startbedrag in fase 1 van slechts $0,004 per token, tot een eindbedrag van $0,01 per token in de negende en laatste ronde. 

Dat is een waardestijging van 150% voordat de ECOTERRA token gelist wordt bij exchanges. 

De negen verschillende presale fases verlopen als volgt: 

FaseToken PrijsPercentageAantal Tokens
Fase 1$0.0040020%200,000,000
Fase 2$0.0047510%100,000,000
Fase 3$0.0055010%100,000,000
Fase 4$0.0062510%100,000,000
Fase 5$0.0070010%100,000,000
Fase 6$0.0077510%100,000,000
Fase 7$0.0085010%100,000,000
Fase 8$0.0092510%100,000,000
Fase 9$0.0100010%100,000,000

De totale hoeveelheid beschikbare ECOTERRA tokens is 2 miljard, waarvan er dus 50% verkocht wordt tijdens de presale aan investeerders. Dit zorgt ervoor dat er behoorlijke hoeveelheid geminte ECOTERRA tokens in de handen van vroege investeerders belandt, waarmee de kans op een rugpull of manipulatie van de koers afneemt.  

In totaal is er slechts 5% van de totale voorraad tokens aangemerkt als zijnde voor het development team, terwijl de rest van de overgebleven tokens gebruikt gaat worden voor marketing doeleinden, het voorzien van liquiditeit en exchange listings.

De soft cap van ecoterra is $2 miljoen. Dit is het minimale bedrag dat er opgehaald moet worden om verder te gaan met de ontwikkeling van het project. De hard cap is echter liefst $6,7 miljoen. Dit is de maximale hoeveelheid kapitaal die er aangetrokken kan worden met de presale.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

ecoterra Koers Verwachting – ecoterra Kopen

VIDEO:

Als een van de meest energiezuinige crypto projecten die er dit jaar van start gaan, heeft ecoterra zichzelf een fantastische uitgangspositie verschaft voor toekomstige groei. Hoe zou de ECOTERRA token koers er de komende maanden uit kunnen komen te zien? 

Er is nog geen listing prijs aangekondigd door het development team van ecoterra, waardoor presale investeerders momenteel nog niet weten hoe hoog hun ‘voorlopige’ winst is wanneer de token live gaat. Net als met andere crypto presales zal de listingprijs van de token waarschijnlijk significant hoger zijn dan in de laatste fase van de presale. 

ecoterra kopen project roadmap

Volgens CoinMarketCap is het handelsvolume van crypto al enige tijd aan het toenemen. Dat lijkt erop te hinten dat investeerders zich klaarmaken om de markt weer te betreden, en dat op grote schaal te doen. Dat is een goed gegeven voor de ecoterra koers verwachting. 

Uiteindelijk is er geen 100% accurate voorspelling te doen over de ECOTERRA token koers na de listing. Het is simpelweg te vroeg om daar nu al iets over te zeggen. Afgaande op andere succesvolle presale projecten, zoals Tamadoge (TAMA) en Lucky Block (LBLOCK) is er zeker een kans op profits van drie getallen voor de komma.

Conclusie – ecoterra Tokens Kopen

VIDEO:

Als conclusie van de ecoterra tokens kopen gids kunnen we stellen dat dit een van de interessantste cryptoprojecten van dit moment is om in te investeren, en zeker als je gelooft in de toekomst van duurzaamheid en groene / sustainable projecten. 

Door als investeerder in de presale al betrokken te raken, verschaf je jezelf de gunstigste uitgangspositie. Hoe eerder in de presale, hoe goedkoper de ECOTERRA token prijs zal zijn. In fase 1 is dat slechts $0,004, een prijs die al voor de listing van de token 150% hoger zal liggen. 

De presale is voor iedereen toegankelijk en er is geen minimale of maximale limiet aan de hoeveelheid tokens die er gekocht kunnen worden. Daarmee is het een ideale toevoeging aan een portfolio van altcoins met potentie. 

Doordat de token groen is en verschillende interessante USP’s en functionaliteiten heeft, lijkt dit een zeer interessante crypto voor de toekomst die zeker het een en ander teweeg zal brengen in de markt.

Veelgestelde Vragen over ecoterra Tokens Kopen

VIDEO:

Hoe koop ik ecoterra tokens?

ecoterra bevindt zich momenteel nog in de presale fase. Dat houdt in dat tokens alleen gekocht kunnen worden via de officiële website van het project. Om dit te doen heb je een crypto wallet nodig met daarin Ethereum (ETH) of Tether (USDT). Je koppelt de wallet aan de website en ruilt vervolgens een van deze tokens om voor ecoterra tokens. Een alternatieve methode is om gebruik te maken van een creditkaart om rechtstreeks via de ecoterra website crypto te kopen en direct te ruilen voor ecoterra tokens.

Wat is de prijs van ecoterra tokens?

De prijs van ecoterra tokens is afhankelijk van de fase van de presale, en nadat de token gelist is bij exchanges van vraag en aanbod. Tijdens de presale loopt de prijs van ecoterra tokens geleidelijk op van $0,004 (fase 1) tot $0,01 (fase 9). 

Is ecoterra een goede investering?

Verschllende traders, analisten en experts lieten zich de afgelopen tijd uit over ecoterra en het potentieel van de ecoterra tokens als goede investering. Door de manier waarop ecoterra de gebruikers beloont om te recyclen, in combinatie met het inzetten van NFT’s om positieve impact zichtbaar te maken, is de algemene gedachte dat het een zeer interessant project is dat wel eens flink aan populariteit kan winnen in de toekomst. Bovendien lijkt er nu al een steeds hechtere community te ontstaan rondom het project.

Wat is het totale aantal ecoterra tokens?

Het totale aantal ecoterra tokens dat uiteindelijk beschikbaar is, is 2 miljard. De helft hiervan is opzij gezet voor investeerders tijdens de presale, terwijl de andere helft gebruikt zal worden voor bijvoorbeeld exchange listings, het voorzien van liquiditeit en voor marketing van het project.

Vul je e-mailadres in om onze dagelijkse gratis nieuwsbrief te ontvangen

Lees in 3 minuten al het crypto nieuws van vandaag!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sources


Article information

Author: Elizabeth Montoya

Last Updated: 1704029042

Views: 676

Rating: 3.9 / 5 (106 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Elizabeth Montoya

Birthday: 1964-05-13

Address: 4465 William Shoal Apt. 669, New Davidton, ID 72975

Phone: +4433607167465286

Job: Article Writer

Hobby: Snowboarding, Raspberry Pi, Swimming, Mountain Climbing, Motorcycling, Surfing, Cross-Stitching

Introduction: My name is Elizabeth Montoya, I am a persistent, sincere, irreplaceable, rich, talented, multicolored, Determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.